Országos hírek

2020. december 3-án rendezi a Portfolio Csoport az év legfontosabb agrárrendezvényét, az Agrárszektor Konferenciát, amely közel 10 órányi szakmai programot kínál online módon. Az eseményen két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg témával várják a résztvevőket.


Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén online módon várják a résztvevőket, akik élőben követhetik az egész napos konferenciát, amelyen közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával. Az esemény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez, emellett hasznos és naprakész információkat nyújt.

A konferencia széles programválasztékot nyújt az agráriumban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához, így szó lesz többek között a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásairól, az ágazat szereplőit érintő különböző finanszírozási lehetőségekről, a Közös Agrárpolitikáról, valamint az aktuális adózási kérdésekről is. A konferencián külön szekció foglalkozik az öntözésfejlesztéssel, a növényvédelemmel, a vetőmag-és műtrágyapiaccal, a precíziós gazdálkodással, de az aktuális takarmányozási trendeket, illetve az állattenyésztést ért víruscsapások is górcső alá kerülnek majd. Az eseményen kiemelt kerekasztal-beszélgetések és több tucat szakmai előadás hangzik el az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével.

A rendezvényt Feldman Zsolt, az AM államtitkára nyitja meg, aki a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásáról beszél majd, illetve ismerteti a különböző válságenyhítő kormányzati intézkedéseket. A konferencián élőben jelentkezik majd Janusz Czesaw Wojciechowski, az Európai Bizottság agrárbiztosa, aki a Közös Agrárpolitika következő években várható kilátásairól tart előadást. Az eseményen kiemelt kerekasztal-beszélgetések és több tucat szakmai előadás hangzik el az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével.

Az online konferencia egyedülálló networking lehetőségeket, élő kapcsolatépítést, privát videó call-okat és interaktív szobákat biztosít. A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A Portfolio Agrárszektor Konferencia a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által ajánlott rendezvény, a kamarai tagok 4 pontot kaphatnak az online eseményen való részvételért. Az online jegyek korlátlan számban elérhetőek!

Részletek és jelentkezés itt.


(Portfolio)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei