Országos hírek

 A JELENTKEZÉS LEZÁRULT - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozata tovább folytatódik: 2019. október 4-én a párizsifélék gyártásában mélyedhetnek el az érdeklődő tagjaink a Debreceni Egyetemen.


A korábbi rendezvényeinkre jelentkezők száma és a résztvevők pozitív visszajelzései is azt mutatták, hogy van igény az ilyen és ehhez hasonló programok iránt, így 2019 I. félévében már bővített tematikával és újabb helyszínen, több termékkört érintően kerültek meghirdetésre a húsiparnak szóló programjaink. A tavaszi programokon résztvevő tagjaink visszajelzései egyértelműen pozitívak: többen is kiemelték, hogy nagy szükségük van a szakmailag is megalapozott, hiteles információkra, melyeket saját üzemeikbe visszatérve felhasználhatnak a gyártás során.

Az idei tematikák összeállításánál a tagi igényekhez igazodva további szükséges és hasznos tartalommal bővítjük a programjainkat. Ennek köszönhetően azon tagjainknak is tudunk újdonsággal szolgálni, akik már részt vettek korábbi programjainkon. Az egyik legkeresettebb terméknek számító húskészítményt bemutató programon arra törekeszünk, hogy az előállítók megismerjék a minőségi termék előállításhoz szükséges alapokat, továbbá a termékkel kapcsolatos fejlesztési lehetőségeket. A résztvevők áttekinthetik a húskészítmények és előállításuk élelmiszerbiztonsági alapjait, a gyártástechnológia lépéseit, a termékek élelmiszerkönyvi vonatkozásait és bemutatásra kerülnek a gyártáshoz szükséges alap-, segéd- és csomagolóanyagok is. Az elméleti előadásokon túl a gyakorlatban is lehetőség nyílik az eltérő összetételű párizsik gyártásának előkészítésére, hőkezelésére, valamint érzékszervi bírálatára. A kamara által finanszírozott programon a résztvevőknek lehetősége adódik a szakemberekkel történő közvetlen beszélgetésre, konzultációra is.

A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A programokon alkalmanként maximum 8 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot! Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.

Frissítve, 09. 17-én: a jelentkezés lezárult!

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei