Nemzetközi hírek

Bulgária Gabonatermesztés Útelágazáshoz érkezett címmel rendezett konferenciát a Bulgáriai Gabonatermesztők Szövetsége. A plovdivi esemény díszvendége a cseh és a magyar agrárgazdasági kamara volt.

 

A konferencián mintegy félezren vettek részt a szervezet tagjai közül, a rendezvényt megtisztelte jelenlétével Bulgária agrárminisztere is. A gabonatermesztők a cseh és a magyar agrárgazdasági kamara működéséről, felépítéséről is hallhatott előadásokat.  Kiemelt téma volt a Közös Agrárpolitika, a Visegrádi Négyek együttműködése és a Copa–Cogeca-tagság.

 

Kocsy Béla ismertette a NAK működését, szervezeti felépítését

 

A konferencián előadást tartott Thassos Haniotis az Európai Bizottság részéről, aki ismertette az új KAP tervezetét. Szintén előadást tartott Paulo Gouveia, a Copa alelnöke, aki a COPA–COGECA működését ismertette. A NAK részéről Kocsy Béla és Zsolnai Balázs vett részt a rendezvényen a bolgár fél meghívására. Az előadásokat megelőzően kerekasztal-beszélgetést tartottak, Svetlana Boyanova, a Bolgár Agrárstratégiai és Kutatási Intézet vezetője moderálásával.

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei