Megyei hírek

2018. szeptember 1-én tartották meg az országos halfőző versenyt Tiszafüreden, amelyen a NAK megyei szervezete is képviseltette magát.


Idén 44. alkalommal rendezte meg a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) az országos halfőző versenyt, melynek célja a halételek, illetve a halgazdálkodás népszerűsítése. A versenynek minden évben más település ad otthont, 2018. szeptember 1-én Tiszafüreden várták a főzőcsapatokat és az érdeklődőket látványhalászattal, óriásbográccsal, halétel kóstolóval, halászati eszközbemutatóval, gyermek horgászprogramokkal, sétahajózással, kézműves bemutatóval és népzenei programokkal.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága is részt vett a rendezvényen, ahol a tájékoztatást nyújtottak a kamarai szolgáltatásokról, megválaszolták a tagoktól érkező kérdéseket. A NAK sátrához látogató tagok, vendégek megkóstolhatták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei munkatársai által készített tiszai halászlevet is.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei