Megyei hírek

Térképpel segíti a Vas megyei rendőrség, a katasztrófavédelem, az agrárkamara, a közútkezelő és a vasúttársaság munkáját a megyei vadászkamara. Továbbá a megyei vadászkamara és a NAK vasi szervezete együttműködési megállapodást kötött.


Vadütközés, orvvadászat, falopás, erdőtűz –  sok olyan eset adódhat, és adódik is, amikor a helyszíni intézkedés során szükség lehet a területen illetékes vadászatra jogosult társaság vagy szervezet képviselőjének, hivatásos vadászának közreműködésére. A gyors intézkedést segítik azok a térképek, amelyeket az Országos Magyar Vadászkamara Vas Megyei Területi Szervezete készíttetett. Ezek nemcsak az új – és még 19 évig aktuális – Vas megyei vadgazdálkodási egységek határait mutatják, de az egyes területeken illetékes vadászatra jogosultak képviselőjének vagy hivatásos vadászának telefonszámait is.

A térképeket Gagyi István, a megyei vadászkamara elnöke február 1-én adta át a rendőrség, a megyei agrárkamara, a Magyar Közút Nonprofit Zrt, a GYSEV Zrt. és a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ Szombathelyi Intézete képviselőinek. Az összejövetel végén Gyagyi István és dr. Pusztavámi Márton elnökök aláírták a megyei vadászkamara és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Vas Megyei Igazgatósága közötti együttműködést részletező megállapodást.


(forrás: vaol.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok