Megyei hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete a Gyermekek Világnapján, 2017. szeptember 20.-án tartotta a Magyarok Kenyere Program adományozási ünnepségét Jászjákóhalmán, a Mária malomban.


Az ünnepségen köszöntőt mondott Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke, Hubai Imre Csaba, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke, Prof. Dr. Korinek László, a Magyarok Kenyere Program ötletgazdája és Andó-Darázs Edit, a Mária-Malom Kft. ügyvezető igazgatója. A köszöntők után Andó-Darázs Edit jelképesen átadta a lisztadományt Hubai Imre Csabának és prof. Dr. Korinek Lászlónak, majd a támogatott szervezetek képviselői az adományleveleket vehették át.

A megyei gazdatársadalom példás felajánlásainak köszönhetően 2 gyűjtőponton, 613 felajánló 114610 kg búzát adományozott. A megyében közel 20 tonna lisztadományt adtak át, melyből négy, gyermekekkel, családokkal foglalkozó szervezet részesült: A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségének otthonai, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete, Kisújszállás önkormányzata és a Magyar Református Szeretetszolgálat Közhasznú Alapítvány. A támogatott szervezetek vezetői nagy örömmel vették át az adománylisztet, mely nagyon sok család mindennapjait könnyíti meg.

 

 


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok