A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győr-Moson-Sopron megyei Igazgatósága szakmai fórumot szervez élelmiszer előállító tagjai részére.
Helyszín:
Győr, Nádor Irodaközpont
(9024 Győr, Kálvária u. 1-3.)
Időpont:
2016. május 26. (csütörtök), 10 óra
1. Ne féljünk a multiktól!
Jogszabály is védi a beszállítókat a tisztességtelen forgalmazókkal szemben
Dr. Velő Zsuzsanna – osztályvezető
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Felügyeleti Díj és Forgalmazói Ellenőrzési Igazgatóság, Tisztességtelen Forgalmazói Magatartás Ellenőrzési Osztály
2. Helyi élelmiszert, helyi üzletekbe!
Értékesítési lehetőségek a Reál üzlethálózatnál – kistermelőtől a nagyvállalatig
Németh Szilárd – ügyvezető
Kisalföld Füszért Kft – a Reál csoport tagja
3. Legyen saját márkánk!
Hasznos tanácsok élelmiszerek csomagolásához, megjelenéséhez, reklámozásához
Dr. Kasza Gyula – egyetemi docens
Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék
4. Betonkeverőtől a Magyar Termék Nagydíjig!
A Darnó Hús termékeinek útja az országos elismertségig
Kovács Nándor – tulajdonos
Funkció Kft (Darnó-Hús)
A rendezvény ideje alatt helyi élelmiszer előállítók mutatják be termékeiket az érdeklődőknek!
Az előadások után lehetőség nyílik üzleti tárgyalások folytatására élelmiszer előállítók és üzletláncok képviselői között!
Részvételi szándékát az alábbi elérhetőségeken is jelezheti:
Nagy Balázs élelmiszeripari referens; 06-70/390-2671; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.