Gazdaságfejlesztés

Női vállalkozó? Rendelkezik kiemelkedő innovatív megoldással, megoldásokkal? Története inspirálna másokat? Az Európai Bizottság 2018-ban is megjutalmazza Európa három leginnovatívabb női vállalkozóját, illetve egy fiatal újító nőt.


Az Európai Bizottság ismét meghirdette a Női Innovátorok Európai Díját. A díjat az a három vállalkozónő kaphatja meg, aki kiemelkedő innovatív ötleteit piacra vitte. Az első díjazott 100 ezer, a második 50 ezer, a harmadik 30 ezer euró, a legjobb újító pedig 20 ezer euró pénzjutalomban részesül.

Az Európai Bizottság a díjjal azokat a vállalkozónőket kívánja jutalmazni, akik a pályájuk során az EU Kutatási Keretprogram, az EURATOM Keretprogram, a Versenyképességi és Innovációs Keretprogram, vagy az Európai Strukturális és Befektetési Alapokhoz kapcsolódó innovációs vagy kutatási akció kedvezményezettjeiként végezték munkájukat egy tagállamban.

A 2018-as Női Innovátorok Európai Díjára 2017. szeptember 5-től nyílik meg a pályázati lehetőség. A pályázat konkrét részleteiről később adunk tájékoztatást!

A program weboldala itt érhető el.

 


(forrás: Európai Bizottság)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok