Gazdaságfejlesztés

Az Eurostars támogatja azokat a nemzetközi innovatív projekteket, amelyek gyorsan forgalomképessé tehető termékeket fejlesztenek ki, illetve amelyek segítik az emberek mindennapi életét a világ minden táján.


Eurostars2 az EUREKA-tagállamok és az Európai Bizottság közös programja, amely az innovatív, jelentős növekedési potenciállal rendelkező, K+F tevékenységet végző, kis- és középvállalkozások támogatását tűzte ki célul a 2014-2020 közti időszakban.  A program a 2007-2013 között futó rendkívül sikeres Eurostars program folytatása.

Jelentkezési feltételek:
-    Az Eurostars finanszírozási lehetőségére elsősorban kutatást végző kis- és középvállalkozások (KKV-k) jelentkezhetnek. Rajtuk kívül más KKV-k, kutatóintézetek, egyetemek, illetve nagyobb vállalkozások is pályázhatnak. Fontos azonban, hogy a projekt vezetője az Eurostars programhoz csatlakozott valamelyik országban kutatás-fejlesztési (K+F) tevékenységet végző KKV legyen.
-    Az Eurostars bármilyen projektre nyitott, bármilyen technológiai területen és piacon, de a projekteknek polgári célokat kell szolgálniuk.
-    A konzorcium legalább két egymástól független, két különböző Eurostars országbeli partnerrel hozható létre. Tagként ezután bármely más országban (akár harmadik ország is) tevékenykedő partner is bevehető. (Az alvállalkozók nem tekintendők projektpartnernek.)
- A projektek időtartama maximum 36 hónap lehet. Az eredményeket a projekt befejezését követő 24 hónapon belül nyilvánosságra kell hozni.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 14.

jelentkezni lehet itt.


(Forrás: www.eurostars-eureka.eu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei