Gazdaképzés

Az agrárkamara felnőttképzési (gazdaképző) szolgáltatását a NAK Nonprofit Kft. végzi.

 
A NAK Nonprofit Kft. szolgáltatási területei folyamatosan bővülnek. Az ország bármely pontjáról elérhetik az érdeklődők a tápanyag gazdálkodási tervet készítő szolgáltatásunkat, bejelentkezhetnek területmérésre vagy részt vehetnek képzéseinken. Területi szaktanácsadási központként nem csak a gazdáknak, de a szaktanácsadóknak is segítségére vagyunk. Engedéllyel rendelkező felnőttképző intézményként 2003 óta szervezzük a gazdák igényei szerinti képzéseket. A 2007-2013 közötti időszak Új Magyarország Vidékfejlesztési Programjában fontos szerepet játszottunk a támogatott képzések szervezésében, mint képző szervezet.
Szolgáltatásaink igénybevételéhez kérjük, hogy regisztráljanak honlapunkon! Adataik megadásával biztosítják, hogy munkatársaink fogadják érdeklődésüket, amire a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk válaszolni.
Felnőttképzéssel kapcsolatos kérdéseit közvetlen is felteheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen, egyéb kérdéseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen várjuk!


További részletek a NAK Nonprofit Kft. honlapján.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei