archive 06 Szántóföldi növénytermesztés Popular

By 2878 downloads

letöltés (zip, 175.91 MB)

06_Szántóföldi növénytermesztés.zip

06 Szántóföldi növénytermesztés

A precíziós, más néven helyspecifikus szántóföldi növénytermesztést érintette legjelentősebben az agrárdigitalizáció. Széles körű technológiai megoldásokat alkalmaz, annak érdekében, hogy minél pontosabb adatokat tudjunk gyűjteni. Az adatgyűjtést követően a gazdálkodó a feldolgozott és elemzett információk segítségével célzott beavatkozásokat végezhet a tábláin. A digitalizáció olyan lehetőségeket kínál a gazdálkodóknak, ami növeli a hatékonyságukat, és hosszú távon fenntarthatóvá teszi a gazdálkodást. A cél az, hogy a hatékonyság növekedése következtében csökkenő kiadások mellett érjen el növekvő profitot.
A tananyagban szó esik különféle növények precíziós termesztési rendszerek technológiai változatairól, alkalmazási feltételeiről, informatikai hátteréről, valamint a kapcsolódó jogszabályokról is, amelyek a precíziós gazdálkodási gyakorlatot meghatározzák.

A tananyag megnyitása jelszó megadásához kötött! Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, majd a beküldést követően e-mailben megkapott jelszó segítségével nyissa meg a tananyagot.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei