Megyei hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) március 10-én, kedden a Litéri Református Általános Iskolában mutatta be Itthonról otthonra című programját.


A NAK 2017 novemberében indította el iskolai tájékoztató fórumsorozatát, amelynek keretében több ezer gyermeknek tartott előadást, kóstoltatást általános és középiskolákban. A rendezvények kimondott célja volt, hogy a fiatalokból a változó trendekre nyitott, azokat befogadó és tudatosan vásárló célcsoportot hozzanak létre.

Litéren Szedlák Attila, a NAK kabinetfőnöke a kamara működésének rövid áttekintése után olyan tévhitekre hívta fel a figyelmet, melyekkel a gyermekeknek érdemes tisztában lenniük.

Süle Katalin, a NAK alelnöke elmondta, a kamara feladatának érzi, hogy megossza a fiatal generációval, miért fontos a hazai gazdaságokból származó alapanyagokat fogyasztani. Az alelnök táplálkozástudományi alaptörvényekkel és hasznos információkkal mutatta be, miért fontos a napi ötszöri étkezés, a zöldség, gyümölcs fogyasztása és a kiegyensúlyozott étrend.

További részletek itt.


(forrás és kép: veol.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei