Központi ügyintéző szervezet

 

Ügyfélszolgálat
Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Telefon:

80/900-365

E-mail:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Általános ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd: 8.00 - 17.00
Szerda: 8.00 - 17.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 14.30

 

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ügyintéző szervezetének irányítási rendszere

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

•    Elnök (Győrffy Balázs, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Elnöki kabinetfőnök (Szedlák Attila, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Stratégiai és Operatív Működési Monitoring Igazgatóság (Ressely Béla, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

•    Főigazgató (Darabos Tamás, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Főigazgatói Igazgatóság (Hadik Balázs, igazgató; hadik.balazs.nak.hu) – Jogi iroda
-    Marketing és Kommunikációs Igazgatóság (Büttl Krisztián, igazgató, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) – Kreatív Iroda
-    Szolgáltatásfejlesztési Igazgatóság (Csajtai Andrea, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Innovációs Iroda
-    JÉGER Üzemeltetési Iroda

   Szakmai főigazgató-helyettes (Papp Gergely; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Agrárigazgatási Igazgatóság (dr. Tatár Márk, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Élelmiszeripari Igazgatóság (Keleti Marcell, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Stratégiai Igazgatóság (Cseszlai István, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) – Külkapcsolati Iroda
-    Szakképzési Igazgatóság (Fülep Adrienn, mb. vezető; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatóság (Székely Erika, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

o    Szolgáltatási főigazgató-helyettes (Kovács Zsolt; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Hálózatirányítási Igazgatóság (Stölkler Tímea, igazgató, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Hálózattámogatási Igazgatóság (Halasi Melinda, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Ügyfélszolgálati Igazgatóság (Meliorisz Levente, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

o    Általános főigazgató-helyettes (Kórósi Petra; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Informatikai Igazgatóság (Kozma Tamás, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    HR Igazgatóság (Király-Szabó Andrea, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Üzemeltetési Iroda

o    Gazdasági főigazgató-helyettes (Hering Tamás, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Forrásgazdálkodási Igazgatóság (Ládonyi Orsolya, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Pénzügyi és Számviteli Igazgatóság (Hangyási Erika, igazgató; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-    Kontrolling Iroda
-    Beszerzési Iroda

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei