NAK portál

Nagyobb sebességre kapcsol a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Falugazdászainkon keresztül mostantól aktívan keressük azokat a gazdálkodókat, akiknek szükségük lehet segítségre.

Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, inputanyagok bemutatója, precíziós gazdálkodási és egyéb szakmai programok 40 ezer négyzetméteren – ez vár az érdeklődőkre a 2019. január 23. és 26. közötti AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon. A NAK díjmentes belépést biztosít tagjainak.

Tájékoztatjuk a gazdálkodókat, hogy 2019. január 21-én (hétfőn) 16-17 óra között a budapesti ügyfélszolgálati (TISZ) iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük!

  • A szokásosnál aszályosabb ősz után a tél meghozta a hiányzó csapadékot az őszi vetésű növényeknek – tájékoztatta a megyei lapot, a Naplót Sövényházi Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Veszprém…

  • Partnerségi nyilatkozatot írt alá január 17-én Kaposváron a Marcali Gardenexpo lebonyolításával kapcsolatban Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, Gombos Sándor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy megyei szervezetének elnöke és…

  • A Homokhátság tanyái, agrár- és élelmiszeripari nemzeti értékeinek bemutatása című kiállítás ünnepélyes megnyitójára került sor január 17-én a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kecskeméti megyei székhelyén. A megnyitó tanácskozással és előadásokkal kezdődött,…

  • Citromlevek komplex vizsgálatát és ellenőrzését végezték el a szakemberek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Szupermenta programjában. Élelmiszerminőségi- és biztonsági szempontból megfeleltek, de nyolc esetben a kisebb súlyú jelölési hibák miatt hatósági eljárás indult.

  • Az Európai Számvevőszék új jelentése szerint, noha a fogyasztókat az élelmiszerekben található veszélyes vegyi anyagoktól megvédő uniós rendszer kellően megalapozott, jelenleg túl ambiciózusnak bizonyul. Az Európai Bizottság és a tagállamok nem rendelkeznek kellő kapacitással ahhoz, hogy a rendszer működését maradéktalanul…

  • A tésztafélék annak ellenére is a rendszeresen fogyasztott élelmiszereink közé tartoznak, hogy mi magyarok nem számítunk igazi „tésztás” nemzetnek. Azonban minden családnak van legalább egy kedvenc tésztaétele, és persze a levesek jelentős részét is tésztabetéttel tesszük tartalmasabbá. De szedhetünk-e egy…

Az Agroinform és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében 2019. február 19-én és 20-án ötödik alkalommal kerül sor a PREGA – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállításra. A 2019-es PREGA eseménysorozat majd májusban, a NAK Szántóföldi Napokkal folytatódik.

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével a PÁIR-ral kapcsolatos tanácskozást szervez 2019. január 23-án.

2019. március 7-én rendezi meg a Portfolio gazdasági portál „Agrárium 2019” elnevezésű évindító agrárkonferenciáját. A NAK tagjai számára kedvezménnyel vehetnek részt az eseményen.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az AGRYA – Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége 2019. január 22. és február 14. között közösen szervezi meg a Fiatal Gazda Klub-eseményeket az ország hat pontján.

Fejlesztők és innovátorok jelentkezését várjuk Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Design Terminal ötletversenyére 2019. február 18-ig!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. továbbfejlesztette az egyszerűsített foglalkoztatás elektronikus ügyintézését segítő (EFO) mobilalkalmazást. A mobilapplikáció gyakorlati teszteléséhez gazdálkodók, munkáltatók jelentkezését várja a fejlesztő.

Az élelmiszer-ellátási lánc átláthatóbbá tételére irányuló kezdeményezés részeként az Európai Bizottság elkészített egy kérdőívet. Ennek segítségével az élelmiszerlánc szereplőinek helyzetét vizsgálják.

A NAK partnerszervezetivel közösen a növényvédő szerek megítélésével, beszerzésével és használatával kapcsolatban. A válaszadás önkéntes, és a név megadása nélkül történik.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok