Hírek

Tisztelt Tagjaink! Az alábbi tájékoztatóban fontos információkat találnak a MOL-NAK Partner kártya igénylésével kapcsolatban annak érdekében, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá kedvezményeket nyújtó kártyájához.


Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót.

A MOL az Ön Partner kártya igénylésénél megadott e-mail címét egyedi azonosítóként használja a kártya nyilvántartására a Multipont rendszerében. Ha Ön korábban már rendelkezett lakossági Multipont kártyával, és a MOL-NAK Partner kártya igénylésekor is ugyanazt az e-mail címet adná meg, de az adatok nem egyeznek a korábban MOL-nál rögzített e-mail címéhez tartozó adatokkal, szükséges az adatok összehangolása.

Ezt kétféleképpen tudja megtenni/elkerülni:

1.  Az Ön kérésére – amit a MOL Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címére írt levélben vagy a +36 1 886 5000 telefonszámon lehet jelezni – a MOL elküldi Önnek a Multipont-rendszerben nyilvántartott adatait, amelyeket a www.multipont.hu weboldalon, a belépést követően módosítania kell, úgy, hogy megegyezzen a mostani MOL-NAK Partner kártya igényléséhez leadni kívánt adatokkal.

2. Vagy Ön akár egy másik e-mail címet is megadhat a MOL-NAK Partner kártya igényléséhez. Ha ezt a megoldást választja, akkor ezzel az új címmel akadálymentessé válik az igénylése, nincs más teendője, mint a kitöltött és aláírt csatlakozási nyilatkozatot leadni falugazdász-hálózatunknál, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy esetleg a 1019 Budapest, Fehérvári út 89-95 postacímre eljuttatnia.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy amennyiben egyik lehetőséget sem kívánja igénybe venni, úgy MOL-NAK Partner kártya igénylésének nem tudunk eleget tenni.


(Nemzeti Agrárgazdasági Kamara)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei