Hírek

Tagjai érdekeit szem előtt tartva, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) olyan új együttműködési megállapodást kötött a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.-vel (MOL), melynek köszönhetően jelentős kedvezményekkel tankolhatnak a jövőben a kamarai tagok a MOL benzinkutakon.


A literenkénti 6-20 forintos kedvezmények közt van olyan specifikus is, amely a mezőgazdasági szezonmunkák idején heti két napon plusz kedvezményt is biztosít, illetve van olyan kártya, amellyel darabonként 300 forinttal olcsóbban vásárolható palackos PB-gáz.

A kedvezmények igénybevételéhez „NAK”-os MOL-kártyát kell igényelni.

Összesen háromféle MOL-NAK kártya szerepel a konstrukcióban. A kamara adószámmal rendelkező tagjai – gazdálkodó szervezetek vagy egyéb jogi személyek – előre feltölthető MOL-NAK GOLD PREPAID kártyát vagy halasztott fizetést biztosító MOL-NAK GOLD EUROPE/HUNGARY kártyát igényelhetnek. A köztestület által elért kedvezménycsomag az adószámmal nem rendelkező kamarai tagok számára is elérhető, ők MOL-NAK PARTNER kártyát igényelhetnek.

 

 

A MOL-NAK GOLD PREPAID kártyát adószámmal rendelkező kamarai tagok igényelhetik, ennél a kártyánál nincs havi minimum tankolási mennyiség előírva. A kártya feltölthető akár átutalással, illetve akár azonnal, a fizetés előtt is feltölthető a törzskutakon – melyek listája megtalálható a kamara honlapján. A prepaid kártya a törzskutakon 6 forint/liter kedvezményt biztosít a normál és 10 forint/litert a prémium üzemanyagok árából. Meghatározott időszakban – mely alapvetően a tavaszi-nyári mezőgazdasági munkákhoz igazodik – előre meghirdetett heti két napon 11 forint/liter kedvezménnyel lehet tankolni a kártyával normál dízel üzemanyagot a tagunk által előre kiválasztott törzskúton. Az autópályás MOL kutakon pedig egész évben 15 forint/liter kedvezménnyel vásárolható normál evo dízel üzemanyag.

A MOL-NAK GOLD EUROPE\HUNGARY kártyát azok az adószámmal rendelkező kamarai tagok tudják igényelni, akiknek a havi üzemanyag-felhasználásuk több mint 200 liter. Ez a kártyatípus halasztott fizetési lehetőséget biztosít, a kártyához hitelkeret kapcsolódik, kéthetes számlázás, 14 napos fizetési határidővel. A kártyatípussal a MOL-kártyás listaárhoz képest minden normál üzemanyag 10 forint/liter, a prémium üzemanyagok 20 forint/liter kedvezménnyel vásárolhatóak meg, illetve darabonként 300 forinttal olcsóbban vehető palackos PB-gáz.

Az adószámmal nem rendelkező kamarai tagok által igényelhető MOL-NAK PARTNER kártyával a normál üzemanyagok 6 forint/liter kedvezménnyel vásárolhatóak, a prémium üzemanyagok pedig 12 forint/liter kedvezménnyel (a kedvezmények a MOL töltőállomások áraiból érvényesíthetőek). Ezzel a kártyával a vásárlások után multipontok gyűjthetőek, s azok beválthatóak.

Mindegyik kártyatípussal kedvezményesen vásárolhatóak kenőanyagok, autókemikáliák, illetve az autómosás is olcsóbb. A MOL-NAK kártyákról a kamara internetes portálján olvashatnak bővebben, illetve a NAK ügyfélszolgálata és falugazdászai is készséggel segítenek a tagoknak az ügyintézésben.

Részletek itt.

 

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ