Hírek

Szolgáltatási partnerünk, a MOL a kialakult járványügyi helyzet aktuális és jövőbeni, előre nem látható következményei miatt több területen kénytelen változtatásokat bevezetni, amelyek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak kiszolgálását is érinthetik.1.    A MOL-NAK Partner kártya kibocsátásának felfüggesztése határozatlan időtartamra

A MOL üzleti konstrukcióinak felülvizsgálta után úgy döntött, hogy a minden szektorban érzékelhető válsághelyzet miatt Partner kártya termékük kibocsátását felfüggeszti.

Mit jelent ez a gyakorlatban?
•    azokat a tagjainkat, akik a közelmúltban adtak le MOL-NAK partnerkártya igénylést a Kamaránál, kollégáink hamarosan tájékoztatják az igénylésük státuszáról
•    az átadott és használatba vett kártyák kedvezményfunkciói továbbra is biztosítottak, rendben működnek
•    a felfüggesztés a Gold kártya típusokra nem vonatkozik


2.    MOL töltőállomás-hálózat optimalizálása

Szeretnénk felhívni tagjaink figyelmét, hogy május 25-től egyes MOL töltőállomásokon csökkentett nyitvatartási idővel várják az ügyfeleket. A nyitvatartási időket a MOL rendszeresen felülvizsgálja, optimalizálja, ezért kérjük tagjainkat, hogy mielőtt útnak indulnak, mindig tájékozódjanak a MOL töltőállomás-keresőjében. A MOL május 25-től folyamatosan frissíti az esetleges változásokkal a kereső adatbázisát.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a jövőben is folyamatosan tájékoztatást nyújt a MOL szolgáltatások elérhetőségéről és a tagságunkat érintő hírekről is.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ