AKKREDITÁLT RENDEZVÉNYEK - PARTNEREKNEK

Felkérjük a szakmai programok szervezőit, hogy a virtuálisan megrendezésre kerülő szakmai rendezvények bejelentésével segítsék a névjegyzéki szaktanácsadók tájékoztatását.

 
A hagyományos rendezvénybejelentéshez hasonlóan a szaktanácsadók képzésének részeként elfogadott online szakmai program akkreditálását a program szervezője elektronikus úton kezdeményezi. Az akkreditáció kezdeményezésére minden év január 1. és december 10. között van lehetőség.

A folyamattal kapcsolatos tudnivalók, lépések:

  1. lépés: A rendezvény akkreditálását a szervező a NAK portálról letölthető Bejelentőlap megküldésével kezdeményezi. A teljeskörűen kitöltött Bejelentőlapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre, legalább 15 munkanappal a rendezvényt megelőzően várjuk az alábbiak szerint:
  • Bejelentőlap .doc formátumban (aláírás nélkül),
  • a cégszerűen aláírt Nyilatkozat (dokumentum utolsó két oldala) szkennelt változatban, aláírva, és
  • mellékelve a meghívó vagy program.

Amennyiben a rendezvény a szakmai elvárásoknak megfelel, a NAK e-mailben küld visszaigazolást az akkreditálásról és megküldi a szervező partner által használandó dokumentumokat: szakmai beszámoló sablont és részvételi igazolás sablont. A program akkreditált rendezvények közé való felvételéről a szaktanácsadók elektronikus úton kapnak tájékoztatást.           

2. lépés: A rendezvény lebonyolítása során a szervező 3 db képernyőfotót készít az online rendezvény eltérő időpontjaiban (kezdetén, közepén, végén) a résztvevők látható megjelenítésével.

3. lépés: A rendezvény megvalósulását követő 5 napon belül a szervező megküldi a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a képernyőfotókat és egy rövid, legfeljebb 2 oldalas szakmai beszámolót.

4. lépés:  A rendezvényen való virtuális jelenlétet a szaktanácsadó kérésére a szervező a NAK által megküldött részvételi igazolás sablon kitöltésével és a szaktanácsadónak történő elektronikus megküldésével igazolhatja. Az igazolás NAK-hoz történő beküldéséről a szaktanácsadó gondoskodik.Kérdés esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen fordulhatnak hozzánk.

 

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei