Vidékfejlesztés

Megjelentek a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében 2022. évben meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásai.

Ennél a kiírásnál újra a civil szervezetek támogatása hangsúlyos, akik megfelelő helyi ismeretekkel, kötődéssel rendelkeznek, és a kis településeken működnek, valamint helyben teremtenek értéket.

A pályázati kiírás négy kategóriája: az ingatlanberuházás és felújítás; a gépjárműbeszerzés, az eszközbeszerzés és a programszervezés. Egy pályázó kizárólag egy pályázatot nyújthat be a jelen pályázati kiírás keretében. A pályázó kizárólag egy pályázati kategóriára igényelhet támogatást. Több pályázó nem nyújthat be együttesen pályázatot.

A pályázatok benyújtására 2022. január 10. 10 óra 00 perc – 2022. február 11. 12 óra 00 perc között van lehetőség.

Cél az 5000 fő lakosságszám alatti települések hátrányainak enyhítése, pl. az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása, valamint olyan fejlesztések megvalósítása, amelyek vonzóvá teszik az ott élők, illetve a letelepedni szándékozók számára az érintett településeket.

A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. látja el, ahol a pályázati kiírás részletei és letölthető dokumentumai is megtalálhatók.

A pályázatokat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR-ben) lehet benyújtani.

NAK/Szomi Edina

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ