Környezetgazdálkodás

Az EURAKNOS tematikus hálózat, szakértők egymástól való tanulását segítő programsorozatának keretében 2020. december 16-án a NAK szakmai partnerei, a SOE KKK, a NAIK ERTI, és a Zsörk Alapítvány közreműködésével online agrárerdészeti szakmai műhelynapot szervez.


A műhelynap délelőtti részében rövid előadásokat hallhatnak az érdeklődők. Szó lesz a jelenleg is elérhető támogatási lehetőségről, a pályázati kiírással kapcsolatos tapasztalatokról, valamint a KAP reformja kapcsán várható új támogatási irányvonalakról. A résztvevők megismerhetik az elmúlt időszak - nemzetközi hálózati együttműködést, tudásátadást elősegítő - pályázatainak eredményeit, az eredmények továbbvitelének lehetőségeit. Ezen kívül a rendezvényen bemutatkozik egy cseh agrárerdészeti jó gyakorlat is, példájukon keresztül megismerhető, hogy minek köszönhető Csehországban az, hogy rövid idő alatt gyors fejlődésnek tudott indulni az agrárerdészet.

A szakmai nap délután interaktív műhelybeszélgetéssel folytatódik, melynek célja az agrárerdészet széles körű elterjedéséhez szükséges sikerkritériumok meghatározása. A beszélgetésen elismert elméleti és gyakorlati szakemberek vesznek részt. Ott lesz dr. Vityi Andrea, Honfy Veronika, Lantos Tamás, Rétfalvi Tamás, Vágner Ákos, Kulcsár Balázs és Varga Antal. A beszélgetést Csikvári Judit moderálja.   A meghívott előadókon kívül a hallgatóság aktív közreműködésére is számítunk a beszélgetésben.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvényre itt lehet jelentkezni. A rendezvény online formában, Teams applikáció segítségével fog megvalósulni, a csatlakozáshoz a szervezők a regisztrációt követően fognak linket küldeni.  A rendezvénnyel kapcsolatosan további információ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kérhető.


(NAK/Nagy Anikó)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ