Növénytermesztés

A NAK szakmai támogatásával megjelent az AGRO NAPLÓ „Hozzáadott értékkel rendelkező inputok a jövedelmező kukoricatermesztésért" című online, lapozható kiadványa.


 
A kukorica-nemesítőházak folyamatosan dolgoznak azon, hogy a termelők részére innovatív, az új kihívásoknak megfelelni képes hibrideket fejlesszenek. Törekednek továbbá arra, hogy a legszélesebb hatásspektrumú védelemben részesüljön a vetőmag a korai kórokozók és kártevők ellen a legújabb biológiai és kémiai összetevőkből álló készítmények jóvoltából.

A legfontosabb mikro- és makroelemeket tartalmazó magtrágyák alkalmazása pedig a kezdeti fejlődéshez elengedhetetlen tápanyagokat biztosítja. Ezeket a megoldásokat mindenképpen tekinthetjük a vetőmag hozzáadott értékének. Emellett a növényvédő szerek, tápanyagok, vagy akár a munkagépek gyártói is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a környezeti kihívások kereszttüzében még jövedelmezőbb lehessen a kukoricatermesztés. Az információs kiadvány segítséget nyújt e termékek megismeréséhez.

Letölthető: https://agronaplo.hu/kiadvany/jovedelmezo_kukoricatermesztes_2020.pdf 
Lapozható: https://issuu.com/agronaplo/docs/jovedelmezo_kukoricatermesztes_2020

(Agro Napló)
 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ