A JELENTKEZÉS LEZÁRULT - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága „FEJLŐDJÜNK EGYÜTT” címmel szemléletformáló üzemlátogatásokat szervez az élelmiszeripari vállalkozások számára. Első alkalommal az Eisberg cégcsoport magyarországi üzemének működésébe nyerhetnek bepillantást az érdeklődők.
A termelő vállalkozások hatékonyságának/versenyképességének növelése egy igen összetett kérdéskör, mindamellett, hogy a vállalatok életében mindig aktuális kérdés, és mindennapi feladat. A cél elérése érdekében olyan élelmiszeripari fejlesztési alternatívák lehetnek hosszútávon sikeresek, melyek messzemenően figyelembe veszik a piaci környezetben végbemenő változásokat.
Az egyik ilyen változás következményeként a vállalkozások vezetőinek megnövekedett a szerepe a munkaerő megtartásában is. A cégeknek fel kell ismerniük, valamint realizálniuk kell a mai társadalmi elvárásokat és különböző eszközök - pl. LEAN - segítségével meg kell teremteniük a megfelelő munkakörnyezetet, így a hatékony munkaerő-bázist. Az ilyen jellegű fejlesztésnek köszönhetően a vállalatok szélesebb munkavállalói réteget is meg tudnak szólítani, észszerűbbé válhat a munkaszervezés, továbbá növelhető a munkavállalók lojalitása. Ráadásul vállalati mérettől és termékkörtől függetlenül mindenki számára elérhető.
Az előállító vállalkozásokkal ezeket a - hazai élelmiszeriparban - már működtetett „jó gyakorlatokat” kívánjuk megosztani az adott témában széles körű tapasztalattal bíró vállalkozások révén. Ennek érdekében szervezünk egy szervezetfejlesztési kihívásokkal foglalkozó üzemlátogatást 2019. szeptember 17-én (kedd) az Eisberg Hungary Kft. gyáli üzemébe, melyre minden élelmiszert előállító tagunkat szeretettel várjuk.
Az üzemlátogatás mellett a konyhakész saláták piacán kiemelkedő vállalkozás előadásában megismerhetik a résztvevők az Eisberg aktuális fejlesztési irányait, így szó lesz többek között a LEAN módszertan alkalmazásának tapasztalatairól, a belső kommunikációs hálózat megreformálásáról és a várt hatásokról, valamint új toborzási rendszerük működéséről.
A meghívó és a regisztrációs link itt érhető el, az előadás részletesebb ismertetőjét pedig itt találja meg. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A programon maximum 25 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget.
Az érdeklődők további információkat kaphatnak Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.
Frissítve, 09. 11-én: a regisztráció lezárult!
(NAK)