Kamarai hírek

A Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara 8 megyében újabb pályázatot hirdet a NAK Alapszabályának III. fejezet B) cím 02. g) pontjában foglalt jogsegélyszolgálat működtetése keretében felmerülő feladatok ellátására.

A pályázat területi hatálya:

Bács-Kiskun megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Hajdú-Bihar megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Nógrád megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye

A NAK a pályázatra azon egyéni ügyvédek és ügyvédi irodák jelentkezését várja, akik jelen pályázat területi hatálya alá tartozó megyék valamelyikében rendelkeznek székhellyel és megfelelnek a NAK 2015. június 17. napján kelt Pályázati Kiírásában foglalt feltételeknek.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. július 3. napja.

A pályázat benyújtásának módja: személyesen vagy postai úton.

A postai úton megküldött pályázat akkor tekinthető határidőre benyújtottnak, ha azt legkésőbb a megadott határnapon postára adták. A borítékon kérjük, tüntessék fel, hogy „jogsegélyszolgálat”.

A pályázatot zárt csomagolásban, ajánlott küldeményként vagy gyorspostai/futárposta (garantált kézbesítési idejű belföldi postai szolgáltatás) szállítás igénybevételével a következő címre kell beküldeni:

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – Jogi Iroda

1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

A személyesen benyújtott pályázat akkor tekinthető határidőre benyújtottnak, ha azt legkésőbb 2015. július 3. napján 14:00-ig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jogi Irodája (cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.) részére átadták.

A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás kérhető a NAK Jogi Irodáján, munkaidőben (H-Cs: 8:00-16:30, P: 8:00-14:00) vagy a következő telefonszámon +36-30-588-6492.

A pályázati eljárás és elbírálás részletes rendje, a jogsegélyszolgálat körében ellátandó feladatok részletes ismertetése (pályázati kiírás), a pályázat benyújtásához szükséges nyilatkozat minta, továbbá a nyertes pályázókkal kötendő megbízási szerződés mintája az alábbiakban tölthető le:

pdfPályázati kiírás

pdfNyilatkozat egyéni ügyvédek részéről

pdfNyilatkozat ügyvédi irodák részéről

pdfMegbízási szerződés minta

pdfPályázati felhívás

 

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei