Mezőgazdaság

Kamarai tagok, elsősorban kistermelők és mikrovállalkozások jelentkezését várjuk az ausztriai AB HOF kiállítás megtekintésére, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával, a Kislépték Egyesület szervezésében.

Ausztria innovatív, előremutató példát nyújthat a kistermelői értékesítésben, melynek megismerésére kiváló lehetőség Európa legnagyobb kistermelői vására. Látogasson el velünk az ausztriai AB HOF kiállításra Wieselburg-ba 2019. március 8-9-én!
A kiállításon betekintést nyerhet a mezőgazdasági termékek előállításának, feldolgozásának és értékesítésének folyamatába, valamint lehetőség nyílik a kistermelők termékeinek kóstolására, illetve megvásárlására. A kistermelői kiállításon felül közvetlen értékesítésről szóló előadásokon vehet részt, továbbá az Europa-Halle színpadán innovatív, jó gyakorlatokat bemutató előadások és szórakoztató, zenei programok színesítik a már amúgy is színes programskálát.
A kiutazás napján jó termelői és értékesítési gyakorlatok meglátogatását is tervezzük (a változtatás jogát fenntartva: http://www.ferkelhof.at; http://diehoflieferanten.at).

A programon való részvétel – részben finanszírozott és részben önköltséges – regisztrációhoz kötött!
REGISZTRÁLNI ide kattintva, 2019. február 26. (kedd) éjfélig lehetséges.
A regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően az érdeklődőkkel az egyesület felveszi a kapcsolatot.

Várható becsült önköltség a kétnapos út esetén: maximum 15.000 Ft + étkezések. Elhelyezés 2-5 ágyas szobákban.

A jelentkezéssel kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 06 30 768 87 18-as telefonszámon kérhető további információ.

 

https://www.kisleptek.hu/tanulmanyut_ausztria_2018_03_08/

 

 

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei