Növénytermesztés

A NAK partnerszervezetivel közösen a növényvédő szerek megítélésével, beszerzésével és használatával kapcsolatban. A válaszadás önkéntes, és a név megadása nélkül történik.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Magyar Növényvédelmi Szövetséggel és a Gabonatermesztők Országos Szövetségével együttműködve, felmérést készít a növénytermesztéssel, kertészettel foglalkozó vállalkozások (egyéni gazdaságok és gazdasági szervezetek) körében a növényvédő szerek megítélésével, beszerzésével és használatával kapcsolatban. Ennek érdekében független piackutatót, a Free Association Research Kft-t kértünk fel a kérdőív elkészítésére, az adatok begyűjtésére és elemzésére.

A kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes, és a név megadása nélkül történik. Szeretnénk megerősíteni, hogy az Ön válaszait bizalmasan kezeljük, az eredményeket csak összesítve értékeljük, nem kapcsoljuk össze konkrét személlyel vagy vállalkozással, egyéni válaszokat harmadik fél részére nem adunk át, és a válaszadók személyéről sem nyújtunk információt.

A kérdések azt a személyt érintik, aki a vállalkozás növényvédelemmel kapcsolatos kérdéseiben a leginkább döntéshozónak számít.

Kérjük az itt elérhető online kérdőív kitöltésével segítse a munkánkat!


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei