Gabona- és édességipar

A 2018-ban elvégzett költség- és jövedelemvizsgálat eredményeként a sütőipari vállalkozások jelentős mértékben tudták érvényesíteni költségeiket az áraikban. A sikeres munka ebben az évben is folytatódik, amihez adatokra van szükség a sütőipari vállalkozások minél szélesebb körétől.


A Magyar Pékszövetség megbízásából – és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával – az Agrárgazdasági Kutatóintézet (AKI) 2018-ban elvégezte az alapvető sütőipari termékekre (fehér- és félbarna kenyér, vizes zsemle, tejes kifli) vonatkozó költség- és árelemzést. A kutatóintézet által megállapított, tényadatokon alapuló költség- és áradatok itt elérhetőek. A vizsgálat eredményeként a sütőipari vállalkozások jelentős mértékben érvényesíteni tudták költségeiket az áraikban.

A sikeres munkát ebben az évben is folytatni kívánják, amihez adatokra van szükség a sütőipari vállalkozások minél szélesebb körétől. Az adatgyűjtésben részt vevő üzemekre vonatkozó egyedi adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően az AKI titkosan kezeli, ezekhez sem a Pékszövetség, sem más vállalkozások nem férhetnek hozzá. Reméljük, adataival Ön is hozzájárul a sikeres munkához, és ezzel az egész sütőipar sikeréhez.

Kérjük, hogy az pdf itt (95 KB) elérhető megállapodást kinyomtatás után töltse ki és írja alá, majd elektronikus úton (beszkennelve) vagy levélben küldje meg a Magyar Pékszövetség számára legkésőbb 2019. április 15-ig. Az adatszolgáltatással kapcsolatos további tudnivalókkal az AKI illetékes munkatársa fogja Önt telefonon vagy e-mailen megkeresni. Ehhez kérjük kapcsolati adatait (e-mail cím, telefon, kapcsolattartó neve) is megadni.

Együttműködését előre is köszönjük.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei