Élelmiszeripar

Legfrissebb

A 2013. évi támogatási kérelmet jóváhagyó, illetve részben jóváhagyó határozattal rendelkező termelői csoportok kifizetési kérelmet nyújthatnak be a létrehozásuk ösztönzése…

További információk

  • Helyi gazdaságfejlesztést segítő pályázat jelent meg.

  • Tíz új, európai uniós hitel- és vissza nem térítendő támogatással kombinált pályázat indul, amelyek 2017 februárjától igényelhetőek. A pályázatok között van a NAK közreműködésével készült élelmiszeripari pályázat is.

  • Október 13-án még benyújthatják támogatási kérelmeiket azon termelők, akik a Vidékfejlesztési Program borászati felhívásának első értékelési szakaszában szeretnének pályázni.

  • Biztosan nem függeszti fel a Miniszterelnökség a Vidékfejlesztési Program borászati felhívását a pályázat első értékelési szakaszának vége előtt. Az ágazati szereplők számára elegendő idő jut felkészülni és a támogatási kérelmeket benyújtani.

  • Megjelent a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) közleménye a 2016/2017 borpiaci évben a borászati melléktermékek begyűjtéséhez alkalmazandó beszállítási és rakodási költségtérítési összegekről.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok