REL együttműködés

A Mozgó Piac Program az idei évben is több helyszínen szervez heti illetve havi rendszerességgel piacokat Budapesti irodaházakban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával.

 

A piacokon 2017 márciusától információs pont indítottunk, melyet állandó szolgáltatásként biztosítunk a rövid ellátási lánc valamennyi szereplője számára. Ezzel a gazdálkodók és a fogyasztók számára a mindennapi élelmiszer higiéniai valamint élelmiszer tárolás során felmerülő problémák megoldásában, információs igényeik kielégítésében az élelmiszer-biztonsági, élelmiszer-higiéniai előírásokról, az élelmiszer tárolhatóságról, azok tisztításáról nyújtunk segítséget. Az információs pont támogatja a közvetlen értékesítésben résztvevőket, ezért javasoljuk, hogy kérdéseikkel forduljanak bizalommal és konzultáljanak a piac nyitvatartási idejében az élelmiszer-ipari szakmérnökkel.
Az eddigi vásárlói és termelői visszajelzések szerint sikeresek és hasznosak voltak a lezajlott a piacon működő információs pontok. Ezen események május 10-én, 11-én és 17-én kerültek megrendezésre.

Kövesse továbbra is, hogy merre megy a piac és kérdezzen bátran a szakembertől! A piac helyszínei az alábbi linken érhetők el: http://www.mozgopiac.hu/helysz

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok