Mezőgazdasági termelés

Gyakorlatorientált, kis létszámú képzés indul a Szent István Egyetemen a szarvasmarha-tenyésztés és -tartás szakterületén dolgozóknak.


A szarvasmarha-tenyésztés és -tartás szakterületén dolgozók számára a csülökápolás során fontos, hogy alapvető munkavédelmi, anatómiai és kórtani ismeretek birtokában, a betegségek kezelési és megelőzési lehetőségeit, és a tehermentesítő csülökkörmözés gyakorlati módszereit ismerve végezzék el az ápolási feladatot. A csülökápolás elméleti és gyakorlati módszereit elsajátítani és megtanulni tanfolyamokon lehet.

A jelentkezők a tudás elsajátítását követően alkalmasak lesznek szarvasmarha-állományok lábvég-ápolásával kapcsolatban felmerülő minden nemű feladat szakszerű elvégzésére. Ezen kurzusok gyakorlatorientáltak, és az alapvető elméleti ismereteken túl nagy hangsúlyt fektetnek a csülökápolás és -szabályozás helyes gyakorlatának elsajátítására.

A csülökápoló-képzést a Szent István Egyetem indítja. A különleges tanfolyam továbbképzéseire elsősorban szakdolgozók jelentkezését várják, de így van ez az OKJ, a mezőgazdasági, a műszaki, a hatósági és egyéb szakmai képzésekkel is. További információ itt.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei