Élelmiszer-feldolgozás

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) Talajtól a Tányérig biokampánya a biogazdálkodást és bioélelmiszer-fogyasztást népszerűsíti, melynek célja szakmai alapokon, érthetően bemutatni a hazai fenntartható élelmiszer-termelést, reflektorfénybe helyezve a biogazdákat és az ökológiai innovációt.


Az idei év augusztus 26-án, Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban a „Nagy Lecsó” záró családi rendezvényüket tartják, ahol együtt ünnepelik a ,,biót" egy közös főzés keretében. Ezzel egy napon és egy helyszínen rendezik meg az on-farm kutatói hálózatunk méhészeti ágának ökológiai szövetkezet alapító ülését. Az on-farm kutatói hálózat méhészeti ágában elsősorban káros szermaradványoktól mentes, fenntartható méhegészségügyi és termelési technológiákat kutatnak. A hálózatban együttműködő, évről évre sokasodó, jelenleg 100 termelő méhészet vesz részt. A közös munka és az összefogás eredményességét szövetkezeti formában kívánják továbberősíteni. Az események fővédnöke, Dr. Nagy István agrárminiszter.

A Nagy Lecsó az agrár-szaktanácsadók továbbképzéséhez kapcsolódó szakmai rendezvény is egyben. Az igazolt részvételért a NAK 2 kreditpontot ír jóvá.

Részletek itt.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei