Élelmiszer-feldolgozás

Több pályázati kiírás is megjelent a közelmúltban, melyre várják az egyes ágazatok, köztük az élelmiszeripar szereplőit is.


1.    Pakk Csomagolásdizájn-verseny

A pályázat célja, hogy felhívja a szakma és az fogyasztói közönség figyelmét a termékek vizuális kialakításának fontosságára. Pályázni a 2015.január 1. és 2017. május 26. között Magyarországon kereskedelmi forgalomba került termék csomagolásával lehet, kivéve a terv/koncepció kategóriában.
Pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, tervezői tevékenységet folytató magánszemély, illetve bármely hazai felsőoktatási intézmény hallgatója vagy hallgatói csoportja.

A nevezés feltétele a nevezési díj határidőre történő megfizetése!
Nevezni az alábbi – élelmiszeripart is érintő - főbb kategóriákban lehet:
·    Bortermelők és pálinkafőzdék
·    Élelmiszer
·    Dohánytermék
·    Gyógyszer, gyógyhatású készítmény, étrend-kiegészítő
·    Vendéglátóhelyi és street food csomagolás
·    Innovatív ökocsomagolás
·    Alkohol-és alkoholmentes italok
·    Saját márkás termékek csomagolása
·    Divatmárkák és egyéb kiegészítő csomagolás
·    Terv/ koncepció
·    Egyéb

Nevezési határidő: 2017. május 19.
A benevezett alkotásokat 2017. június 2-ig kell eljuttatni az alábbi postacímre: Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. 1037 Budapest, Montevideo u. 3/B.
A csomagoláson tüntessék fel: „Pakk Csomagolásdizájn-verseny”
A nevezés egyéb feltételeiről az érdeklődők az alábbi oldalon tájékozódhatnak: https://pakk.kreativ.hu/


2.    78. OMÉK NÉBIH Élelmiszerhulladékok Megelőzéséért Díj:

A pályázat célja azonosítani és díjazni azokat a jó gyakorlatokat, amelyekkel az élelmiszer-vállalkozások a náluk keletkező élelmiszerhulladék mennyiségét eredményesen tudják csökkenteni úgy, hogy ez nem rontja számottevően a termelési hatékonyságukat, gazdálkodási mutatóikat. Jelen pályázati kiírás azonban kifejezetten az élelmiszer-hulladékok keletkezésének megelőzésére összpontosító tevékenységekre vonatkozik.
Pályázhat minden - a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításoson kiállítóként részt vevő - Magyarországon bejegyzett élelmiszer-előállító vállalkozás valamint Magyarországon bejegyzett élelmiszer-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás.

A pályázatot elektronikusan kell benyújtani a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Nevezési határidő: 2017. május 31.

A pályázati anyag megtalálható a 78. OMÉK honlapján (http://www.omek2017.hu/omek-dijak/ ). A pályázati oldalra kikerültek további pályázati felhívások, ezeket is szíves figyelmükbe ajánljuk!


3.    EFFIE-díj

Az EFFIE-díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése, amelyet a New York-i Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) alapított 1968-ban. Az EFFIE célja az olyan hatékony reklámkampányok elismerése, amelyek az adott piaci környezetben ténylegesen beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Ma már több mint 40 országban rendezik meg ezt a rangos versenyt, Magyarországon 2002 óta.

Nevezni a www.effie.hu oldalon keresztül lehet. Ehhez szükséges kitölteni egy általános nevezési lapot, ezt követően fel kell tölteni a teljes pályázati dokumentációt.
A nevezés a regisztrációs díj befizetésével válik érvényessé!

Nevezni az alábbi főbb – szakmát érintő – kategóriákban lehet:
·    Élelmiszer
·    Bevezető kampány
·    Kereskedelem
·    Big marketing idei – újszerű, még nem alkalmazott kampányok
·    Kis költségvetésű kampányok, gazdasági céllal
·    Társadalmi célú kampány
·    Egyéb

Nevezési határidő: 2017. június 16.
Végső, feláras nevezést 2017. július 14-ig fogadnak.

További információt a versennyel és a pályázati kiírással kapcsolatban a www.effie.hu oldalon találnak.


Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

Őstermelői adatok lekérdezése

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
  • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
  • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
  • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
  • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
  • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
  • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
  • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
  • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
  • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
  • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
  • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
  • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
  • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám