Hazai vásárok

2017. szeptember 20-24. között 78. alkalommal várja látogatóit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK).  Idén az „első fecske” kedvezménnyel, még a tavalyi áron jelentkezhetnek a kiállítók.

 


Újdonság, hogy a rendezvényt jövőre szakmai nap is megelőzi: 2017. szeptember 19-én fórumokra és találkozókra várják a szakmabelieket és az üzletembereket. Az Agrár Marketing Centrum partnerei felé levélben jelezte, hogy ez évben „első fecske” kedvezményekkel, még a tavalyi áron jelentkezhetnek a kiállítók, miközben konferenciákat is örömmel fogadnak a szervezők.
Az OMÉK 2017 elsődleges célja, hogy a rendezvényre érkező mintegy százezer látogató megismerhesse a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra és a családi gazdaságokra épülő magyar mezőgazdaság értékeit és eredményeit. A termelők kistájak szerint vonulnak majd fel, ezáltal a látogatók megismerhetik az adott tájak (Őrség, Nyírség, Szigetköz stb.) jellemző termékeit, ízeit, gasztronómiáját is.


Az OMÉK mindenkinek szól, de 2017-ben - fórumokkal és szemináriumokkal - a főiskolai és egyetemi hallgatókat kívánják megszólítani. A nagyközönség kikapcsolódását az izgalmas műsorok, koncertek és az interaktív programok garantálják majd. A Gyermeksziget a kicsiknek szól, míg a Civil tér az alapítványoknak és a szakmai szervezeteknek kínál bemutatkozási lehetőséget.
A több mint 100 éves múltra visszatekintő rendezvény helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, jövőre a Kincsem Park területével gazdagodik. Az OMÉK folyamatosan frissülő információi és a kiállítói jelentkezési lapokat a honlapról (www.omek2017.hu) tölthetőek le.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok