Mesterképzés

Vizsgával egybekötött húsiparimester- és pékmester-képzések indulnak a fővárosban.


Húsipari mester
A FM KASzK Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium húsiparimester-képzést indít.
A képzés várható kezdési ideje: 2016. május. Helyszíne: Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium (Budapest X., Maglódi út 4/B.)
A képzés időtartama: 180 óra
Jelentkezés és részletes információ: Pintérné Fetzer Mónika felnőttképzési koordinátor (tel.: 1/433-38-09, 70/333-60-26; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Bárány Edit (tel.: 1/433-12-00, 30/339-63-43; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)


Pék mester
A Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium pékmester-képzést indít.
A képzés várható kezdési ideje: 2016. május. Helyszíne: Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola Almádi úti telephelye (XIV., Almádi u. 3-5.)
Jelentkezés és részletes információ: Galicz István intézményvezető-helyettes tel: 1/252-22-60, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok