archive 16 Robotok a mezőgazdaságban Popular

By 2583 downloads

letöltés (zip, 96.24 MB)

16_Robotok a mezőgazdaságban.zip

16 Robotok a mezőgazdaságban

A robot-technológia térhódítása a mezőgazdaságot is jelentősen érinti. A fejlesztések kiemelten fókuszálnak az infokommunikációs technológiák újítására, a termékek előállítása során alkalmazható automatizált berendezések és a robotok fejlesztésére. A robotok térhódításával hatékonyabban működtethetjük adott gazdaságunkat, ami által a bevételek is növekedhetnek, csökkenthetjük a környezeti terhelést, valamint megoldást találhatunk a minden ágazatot súlyosan érintő munkaerőhiány problémára is.
A tananyag segítségével képet kaphatunk a robot-technológia alkalmazási területeiről. Megismerhetjük az automatizálásban rejlő potenciális lehetőségeket, a hatékonyabb munkavégzést. A robotizációban rejlő lehetőségek kiaknázása rendkívül fontos a növekvő népesség minél egyszerűbb, fenntarthatóbb és környezetkímélőbb élelmiszer-utánpótlása szempontjából.

A tananyag megnyitása jelszó megadásához kötött! Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, majd a beküldést követően e-mailben megkapott jelszó segítségével nyissa meg a tananyagot.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei