archive 03 Digitális farmmenedzsment Popular

By 2254 downloads

letöltés (zip, 10.48 MB)

03_Digitális farmmenedzsment.zip

03 Digitális farmmenedzsment

A hatékony és eredményes gazdálkodáshoz ma már nem elegendő, ha pusztán jó termelőként megfelelő hozamokat és termésminőséget állítunk elő, emellett rengeteg pénzügyi, számviteli, adózási, környezeti és szabályozási feltételnek is meg kell felelnünk. A digitalizáció csakúgy, mint más iparágakban, az agrárium területén is nagyméretű fejlesztéseket indított el. A tradicionális és elterjedt technológiák helyére új, hatékonyabb megoldások kerültek. A digitális eszközök hatékony és okos használata a kényelmi funkciókon felül versenyelőnyt és előrelépést is jelent a gazdaságok számára.
Jelen tananyag célja, hogy gyakorlati példákat, esettanulmányokat is hozva összefoglalja azokat a főbb ismereteket, melyek hozzájárulnak a gazdaság egészének hatékonyságnöveléséhez, hogy a gazdálkodás fenntarthatóbb legyen. Szó esik a digitális farm menedzsment előnyeiről, az ezt segítő termékekről, valamint az adatkezelési lehetőségekről.

A tananyag megnyitása jelszó megadásához kötött! Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, majd a beküldést követően e-mailben megkapott jelszó segítségével nyissa meg a tananyagot.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei