Gazdaságfejlesztés

2020. november 26-án HungAIRy néven „Környezettudatos gazdálkodás a gyakorlatban” címmel kerül megszervezésre egy online konferencia a Mindennapi Kultúráért Egyesület (Debrecen) szervezésében. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


A különféle forrásokból származó kisméretű részecske- (PM10 és PM2.5) és ammóniakibocsátás világszerte jelentős környezeti probléma az okozott egészséghatások miatt. A mezőgazdasági tevékenységek fontos forrásai a légköri kisméretű részecske (az összes PM10 kibocsátás közel 13%-a) és ammónia (az összes ammóniakibocsátás közel 90%-a) kibocsátásának. Éppen ezért fontos a mezőgazdasági termelők képzése a kibocsátás csökkentése terén.

A Mindennapi Kultúráért Egyesület a HungAIRy elnevezésű, a levegőminőség 8 magyarországi régiójában történő javítását célzó LIFE integrált projekt keretében online konferenciát szervez mezőgazdasági vállalkozók részére „Környezettudatos gazdálkodás a gyakorlatban” címmel 2020. november 26-án. A konferencia célja a résztvevők által a mindennapi gyakorlatban alkalmazható alacsony kibocsátású mezőgazdasági technológiák megismerése, elsajátítása és a környezettudatos megközelítés kialakítása.

Az online térbe (GoToMeeting) történő belépéshez a meghívót előző napon küldik a regisztrált érdeklődők számára. A belépés a kezdés előtt fél órával lehetséges. A konferencia programja a csatolt mellékletben található. Az alábbi linkre kattintva, kérjük jelezze részvételi szándékát 2020.11.23. 12:00 óráig.


A LIFE IP HungAIRy (LIFE17 IPE/HU/000017) projekt az Európai Unió LIFE programjának támogatásával valósul meg.


(forrás: HOI)

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei