Gabona- és édességipar

  • A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó/tanfolyam képzés indul 2021. februárban. A képzésre 2021. január 15-ig lehet jelentkezni.

  • Vietnam Magyarországi Nagykövetsége kereskedelmi irodájának tájékoztatása alapján felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy 2020. december 9-12. között „Vietnam Foodexpo 2020” kiállítás kerül online megrendezése.

  • Számos olyan eset volt, hogy a boltokban kapható paradicsomos termékeket egyes előállítók élelmiszer-hamisítás révén miként „varázsolták” a fogyasztók számára tetszetősebb színűvé, ízűvé, állagúvá, elsősorban gazdasági haszonszerzés céljából. A Szent István…

  • 2020. november 17-26. között kerül megrendezésre immár 29. alkalommal az Oroszországi Föderáció Észak-nyugati Szövetségi Körzete legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállítása, a Peterfood. Az eseményre magyar vállalkozásokat is várnak.

  • Az élelmiszerüzletekben nem volt a tavaszihoz hasonló roham, illetve az átlagosnál több vásárló napközben, de a kereskedők arra számítanak, hogy esténként élénkül majd a forgalom az előre hozott zárás miatt.

  • Az élelmiszer-pazarlás csökkentését, és ezáltal a magyar munkahelyek védelmét célozza az Élelmezési Világnap alkalmából meghirdetett iskolai kisfilm-pályázat. Az Agrárminisztérium által meghirdetett megmérettetés több mint 120 ezer felhasználót ért el a…

  • Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kereskedelempolitikáért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára a tárca törvénymódosítási javaslatát ismertetve.

  • Nagy hagyománya van október végén a sütőtökfogyasztásnak, és – bár a Halloween hazánkban kultúridegen, kelta eredetű szokás – a tökfaragás is népszerű. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívja mindenki figyelmét arra,…

  • A budapesti indiai nagykövetség tájékoztatása szerint két nemzetközi szakmai konferenciára várják a magyar érdeklődőket.

  • Az Indonéz Kereskedelemfejlesztési Központ a budapesti Indonéz Nagykövetséggel – a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben – webinárimot szervez a Trade Expo Indonesia 2020 virtuális kereskedelmi vásárral kapcsolatban.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei