Karrier

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) legfontosabb feladata a hazai agrár- és élelmiszerszektor hatékony képviselete, erősítése, valamint a magyar termékek versenyképességének javítása itthon, illetve a nemzetközi piacokon. A NAK vezető szerepet tölt be a nemzeti agrár- és élelmiszer-stratégia alakításában és megvalósításában, továbbá a kormányzat első számú szakmai tárgyalópartnereként széles körű igazgatási és szolgáltatási közfeladatokat lát el. A NAK tagjai versenyképességének növelését folyamatosan bővülő szolgáltatási kínálattal segíti. A NAK szolgáltatásai hatékony ellátása érdekében jelenleg: élelmiszeripari koordinátor munkakörbe keres kollégákat az ország minden régiójába.


Feladatok:
-    az élelmiszeripari tagság tájékoztatása a NAK és az élelmiszeripari igazgatóság aktuális szolgáltatásairól, rendezvényeiről, programjairól, az élelmiszeripart érintő jelentősebb eseményekről, történésekről;
-    a tagok szakmai kérdéseinek begyűjtése és a központi igazgatóság szakértői által kidolgozott válaszok eljuttatása a kérdést megfogalmazó tagokhoz;
-    az élelmiszeripari tagok számára történő általános és szakmai információk nyújtása;
-    céglátogatások szervezése, lebonyolítása, a tapasztalatokról beszámoló készítése.

Elvárások:
-    saját autó, utazási hajlandóság;
-    az élelmiszeripar iránti elhivatottság, átfogó szakmai ismeretek, minimum 3 év szakirányú tapasztalat;
-    felsőfokú végzettség;
-    határozott, talpraesett, megbízható személyiség, önálló munkavégzés;
-    kiváló kommunikációs, illetve tárgyalókészség;
-    jó szervező és időmenedzselési képesség.

Jelentkezés feltétele: magyar nyelvű, fényképes önéletrajz bérigény megjelölésével.

A munkavégzés helye: észak-magyarországi régió, észak- alföldi régió, dél-alföldi régió, közép-dunántúli régió, nyugat-dunántúli régió, dél-dunántúli régió, közép-magyarországi régió és Budapest.

A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2018. május 4.

A tárgyban kérjük, tüntesse fel a pozíció megnevezését és a preferált régiót az alábbiak szerint: „Élelmiszeripari koordinátor - Észak-magyarországi régió”.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok