Országos hírek

2019.július 11-én a Tordasi Élményfalu és Kalandparkban kerül sor a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Mezőgazdasági Genetikai Erőforrások Igazgatóság (NÉBIH-MGEI) hagyományos kajszi-és őszibarack fajtabemutató rendezvényére.


A magyar barack változatos felhasználhatóságának köszönhetően előkelő helyet foglal el a hazai agrártermékeken belül, valamint kihagyhatatlan része a magyar kulináris hagyományoknak is. A piaci elvárások kielégítésének egyik alapfeltétele a fajta- és technológiai ismereteink folyamatos bővítése, melyre a tordasi fajtabemutató rendezvény kiváló alkalmat biztosít.
Az eseményen elismert szakemberek mutatják be a legfrissebb termelési eredményeket, a hazai és külföldi fajtákat, valamint a gépesített művelési rendszerek kialakításának lehetőségeit. Az elméleti blokkot egy egyedülálló, gyakorlati gépbemutató zárja.

Az előadások mellett a szakmai programot egy gyümölcskiállítás és érzékszervi bírálat, valamint az ebédet követően egy ingyenesen igénybe vehető növényvédelmi szaktanácsadás is színesíti. A rendezvényen való részvétel elismerésre kerül az Agrárminisztérium névjegyzékben szereplő szaktanácsadók éves kötelező továbbképzésének részeként.

Csak előzetes regisztrációra van lehetőség, a helyszínen már nem lehet regisztrálni a rendezvényen való részvételre. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (2019. július 9. 12 óráig). Regisztrálni a kamara által létrehozott internetes felületen lehet, itt. Részletes program itt.

Frissítve, július 9-én: A regisztrációs felület lezárva, további kérdés esetén keressék Kerkuska Eszter szakmai koordinátort: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 70 489 3979


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-1-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei