Országos hírek

Ismét a Free From&Functional Food kiállításon jártak a kamara élelmiszeripari tagjai. A stockholmi eseményen nemzetközileg elismert előadók nyújtottak betekintést a ,,mentes" termékek legújabb trendjeibe, piacának alakulásába.


Hatodik alkalommal került sor Európa legnagyobb „mentes” (vegán, bio, egészséges, sport, mentes, kóser stb.) élelmiszereket bemutató nemzetközi kiállítására, a Free From&Functional Food-ra, amelyen a NAK szervezésében 13 fős csoportban - részben kamarai és résztvevői költségvállalás mellett - minden üzemméretű előállító és közétkeztető is részt vett.

A stockholmi eseményen a legújabb termékek megismerése mellett nemzetközileg elismert előadók nyújtottak betekintést a ,,mentes" termékek legújabb trendjeibe, piacának alakulásába. A program mellett résztvevő tagjainknak lehetősége nyílt a magyar külgazdasági attaséval is egyeztetni a svéd piaci és esetleges exportlehetőségekről.

A résztvevőknek köszönjük jelentkezésüket és bízunk abban, hogy további munkájukhoz hasznos kapcsolatokat tudtak kialakítani, illetve információkat, ötleteket sikerült elsajátítaniuk. A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága további lehetőségeket tervez, amelyekről folyamatosan megjelenő hírleveleinkben és a NAK portálján tájékozódhatnak. A kiállítás tapasztalatairól további részleteket a NAK Élelmiszeripari Igazgatóságának júniusban megjelenő hírlevelében olvashatnak.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei