Országos hírek

Mintegy ötvenezer cipősdoboznyi ajándékot sikerült idén összegyűjteni a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójának keretében. Az akcióban a NAK és annak dolgozói is komoly szerepet vállaltak.

 

A Nemzeti Múzeumban látott vendégül csaknem kétszáz iskolást a szeretetszolgálat kedden, akiknek műsorral és ajándékokkal kedveskedtek. A helyszínen Szilágyi Attila, a szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója jelentette be a hivatalosan szerdán záruló gyűjtés eredményeit. Hozzátette: a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara mintegy egymillió forintos felajánlásából további 200 családnak tudtak tartós élelmiszerekből álló csomagot összeállítani.

Suba Péter, a kamara főigazgató-helyettese kiemelte: a tagságtól nem áll távol az ilyen típusú jótékonykodás, hiszen több éve rendezik meg a Magyarok Kenyere elnevezésű jótékonysági programot, amelynek keretében évről évre több ezer magyar és határon túli gazdálkodó ajánlja fel terményének egy részét, hogy abból több száz tonna kenyér és péksütemény készülhessen, amelyet rászoruló gyerekekhez juttatnak el. Hozzátette: a kamara dolgozói a Baptista Szeretetszolgálat idei gyűjtéséhez közel 500 cipősdoboznyi ajándékkal járultak hozzá, továbbá önkéntes munkával is segítették a program sikerét.

A Baptista Szeretetszolgálat 14. alkalommal szervezte meg országos karácsonyi adománygyűjtő akcióját az adventi időszakban, amelynek keretében idén országszerte 200 gyűjtőponton várták a gyerekeknek szánt, ajándékokkal megtöltött dobozokat, valamint a 1355-ös telefonszám hívásával a felajánlásokat. A csomagokba elsősorban játékot, könyvet és nem romlandó édességeket vártak.

(MTI)​

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok