Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Gödöllőn a harmadik szolgáltató központját nyitotta meg. A város az agrártudományok fellegvára, így a kamarai szolgáltató központnak itt méltó helye van.


Hajdúböszörményben tavaly decemberben, Sárváron idén februárban nyitotta meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a szolgáltató központjait, amelyek egy úgynevezett pilot projekt keretében jöttek létre.

A hajdúsági és a vasi helyszín működésének tapasztalatait is felhasználva fogtak bele a gödöllői központ kialakításába – és a helyi Szabadság téri helyiséget október 19-én délelőtt Győrffy Balázs NAK-elnök, Jakab István parlamenti alelnök, Vécsey László térségi országgyűlési képviselő, valamint Darabos Tamás NAK-főigazgató adta át.
– A szolgáltató típusú kamarában hiszünk mi mindannyian, és ez a hely tökéletesen alkalmas ahhoz, hogy a gazdák valamennyi, számukra lényeges szolgáltatáshoz és szakmai információhoz hozzájussanak – mondta Győrffy Balázs a megnyitón. Hozzátette, a következő hetekben az ország több pontján nyílnak újabb hasonló központok.

Jakab István megjegyezte, Gödöllő az agrár-felsőoktatás, az agrártudományok fellegvára, így a kamarai szolgáltató központnak itt méltó helye van. A városközponti Rézgombos inkubátorház első emeletén kialakított irodában a falugazdászok és más külső szolgáltatók (katasztrófavédelem, bankok, inputanyag-beszállítók) állnak a kamarai tagok rendelkezésére.

Győrffy Balázs, Jakab István és Darabos Tamás vágja át a szalagot

 

A megnyitóról részletesebben hamarosan egy hosszabb riportban is beszámolunk.

 


(nak.hu) (fotó: Gyulai Tóth Zoltán/NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok