Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tájékoztatja az érintetteket, hogy a helyi adókról szóló törvényben meghatározott 1 hektár alatti belterületi ingatlanok igazolása iránti kérelmek beadásának határideje (a jogszabályban megállapított időpontban) szeptember 30-án lejár.


Ajánljuk tehát az igazolás iránti kérelmek beadását továbbra is azok figyelmébe, akiknek területe az ingatlan-nyilvántartásban 1 hektárt meg nem haladó nagyságú, valamint művelés alól kivett megjelölésű és annak a teljes területét – a naptári év egészében – szántó, szőlő, kert vagy gyümölcsös művelési ágnak megfelelően művelik.

A kérelmek beadásának menetéről, valamint a fentiekkel kapcsolatos eljárásról kollégáink állnak rendelkezésre a tájékoztatást illetően, és az eljárás lebonyolításában is segítik a szervezetünkhöz forduló ügyfeleket.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szeptember 30-ai időpont után beadott kérelmek formai és érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerülnek. A legközelebbi beadási időszak, amelyben a NAK tárgyi ügyeket érintően eljárhat – a jogszabályban meghatározottakat alapul véve – 2018. június 9-től 2018. szeptember 30-ig terjed!

 


(NAK/NAKlap 2017. szeptemberi szám)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok