Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megszervezte a képzéseket és a vizsgáztatást a mezőgazdasági egyéni és csoportos szaktanácsadási VP-s pályázathoz kapcsolódóan.


A Vidékfejlesztési Program keretében – több mint két év után – újra lehetőség nyílik a szaktanácsadás igénybevételének támogatására, immár új feltételek mellett a VP1-2.1.1-2.1.2-17 számú, „Mezőgazdasági, erdőgazdálkodási és élelmiszer-feldolgozáshoz kapcsolódó egyéni és csoportos szaktanácsadás” című felhívás keretében. A támogatási kérelmeket a korábbitól ellentétben már nem a gazdálkodó nyújtja be, hanem a szolgáltatást nyújtó szervezet. A támogatási kérelmek benyújtására év végéig van lehetőség, az első értékelési határszakasz szeptember 29-e.

Annak érdekében, hogy a szolgáltatók az első határszakaszban is tudjanak pályázni, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ügyvezető elnökségi döntése alapján a NAK megszervezte a képzéseket és a vizsgáztatást. A vizsgák országosan hét helyszínen 2017. augusztus 22-24. között lezajlottak. A vizsgákon összesen 485 fő vett részt. A támogathatóság minimális feltételét – azaz legalább három témakörben sikeres vizsgát tett – spreadsheet 481 fő szaktanácsadó teljesítette (53 KB) .

 


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok