Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2017. február 22-én Sárváron megnyitotta a Dunántúlon első, az országban második szolgáltató központját. A különböző szolgáltatók képviselői itt meghatározott rendszerességgel nyújtanak hiteles szakmai tájékoztatást, ami a kamarai tagoknak ingyenes

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai versenyképességének növelése érdekében több lépésben bővíti szolgáltatásainak körét. A NAK elindította a Szolgáltató Hálózat Projektet, amelynek célja, hogy jobban megismerje a tagok igényeit, és azokra hatékony megoldásokat kínáljon. A kamara a partnernyilvántartás fejlesztése nyomán immáron naprakész, közhiteles adatokra épülő, széles körű adatbázissal rendelkezik a mintegy 400 ezer fős tagságáról, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyabban szolgálja ki igényeiket.
A kísérleti jelleggel indult Szolgáltató Hálózat projekt része a tagi elégedettség- és igényfelmérés, illetve a kapcsolattartói hálózat kiépítése is. Utóbbival a NAK azt szeretné elérni, hogy azon tagok felé is kiépüljön a proaktív kapcsolattartás, akik tevékenységükből adódóan kevésbé veszik igénybe a kamara által nyújtott szolgáltatásokat.


Emellett a kamara a Szolgáltató Hálózat Projekt keretében Szolgáltató Központokat létesít, amelyek közül az első 2016. december 15-én nyílt meg Hajdúböszörményben, a második 2017. február 22-én Sárváron. A NAK Szolgáltató Központban a kamara a falugazdász körzetközponttal, ügyfélfogadással egy fedél alatt biztosít a gazdálkodók, élelmiszeripari szereplők számára szakmai tájékoztatást, tanácsadást olyan – vetőmagokkal, növényvédő szerekkel, tápanyag-gazdálkodással, erdészettel, biztosítással, jogi tanácsadással, mezőgazdasági gépforgalmazással, agrárfinanszírozással, kutatás-fejlesztéssel és pályázatokkal – kapcsolatos témákban, amelyek segítenek gazdaságuk működtetésében, fejlesztésében, vállalkozásuk eredményesebbé tételében. A különböző szolgáltatók képviselői a szolgáltató központban meghatározott rendszerességgel nyújtanak hiteles szakmai tájékoztatást, ami a kamarai tagoknak ingyenes.
A kísérleti időszak tapasztalatai alapján – Hajdúböszörményt és Sárvárt követően – a NAK az ország más térségeiben is szolgáltató központok kialakítását tervezi.


A megnyitóról hamarosan egy hosszabb riportban is beszámolunk.

 


(NAK) (fotó: Gyulai Tóth Zoltán/NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei