A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara idén ősszel rendezvénysorozatot szervez élelmiszeripari vállalatok részére. A hatodik esemény középpontjában a tejfeldolgozás lesz.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett „Élelmiszeripari körkép 2016 – Tejfeldolgozás” című rendezvényre 2016. november 29-én, kedden, 10 órától kerül sor, helyszíne az Öbölház Rendezvényközpont (1117 Budapest, Kopaszi gát 2.). A parkolás költsége egész napra bruttó 600 forint.
Program:
10. 00, Köszöntő – Éder Tamás élelmiszeriparért felelős alelnök, NAK
10.10, Tejpiaci kitekintés (Dr. Felkai Beáta, FM)
10.30, Tápértékjelölés-rendelet hatályba kerülésére való felkészülés (Szegedyné Fricz Ágnes, FM)
10.50, Élelmiszeripari támogatások: VP, GINOP (Varga László, NAK)
11.10, A NAK Élelmiszeripari Igazgatóságának munkája (Keleti Marcell, NAK)
12.00, Munkaerőpiaci helyzet (Dr. Simon Attila, munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár NGM)
12.20, A termékpálya-marketing lehetőségei (Végváriné Henter Lilla, AMC)
12.40, Marketingtevékenység a Tej Terméktanácsnál – jövőbeni tervek (Harcz Zoltán, Tej Terméktanács)
13.00, Internet of Things és Ipar 4.0 az agrárszektorban (Tarcsi Ádám, ELTE)
13.20,Tejtermékek és egészséges táplálkozás; Tévhitek a tejtermékekkel kapcsolatban, Mit igyunk, együnk ebből az élelmiszercsoportból? – előnyök, hátrányok (Antal Emese, TÉT Platform)
13.40, A Food and Drink Europe aktualitásai (Szöllősi Réka – ÉFOSZ)
14.00, Európai Uniós kezdeményezés az élelmiszerek cukortartalmának csökkentésére, „Együtt a fogyasztókért” (Szöllősi Réka – ÉFOSZ)
A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet. Részletes program
pdf
itt
(455 KB)
olvasható.
(Nemzeti Agrárgazdasági Kamara)