Országos hírek

Már több mint kétszáz pályázatíró regisztrált a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) által augusztusban indított Pályázati Tanácsadók Hálózatába (PTH). Közülük mintegy félszázan vesznek részt a szeptember 8-án induló kétnapos képzésen, amelynek célja, hogy a Vidékfejlesztési Program aktuális pályázataival kapcsolatban naprakész, alkalmazható tudásanyaggal lássa el a pályázatírókat.

Kétnapos képzést szervezett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Pályázati Tanácsadó Hálózatba regisztrált pályázatírók részére.

A szeptember 8-án és 9-én Kecskeméten rendezett eseményen a NAK, a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért felelős Államtitkársága, illetve a Mezőgazdaság és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) szakemberei minden részletre kiterjedően bemutatják a Vidékfejlesztési Program aktuális pályázatait, és az azokhoz kapcsolódó  általános és jogcímspecifikus ismereteket. A képzésen naprakész, alkalmazható tudásanyaggal látják el a pályázatírókat, akik ez által jobb minőségű kérelmeket készíthetnek a kamara tagjai részére, és hatékonyabban segíthetik a támogatások jogszerű felhasználását, illetve a beruházások megvalósítását.

A pályázatírók augusztus 15. óta jelentkezhetnek a Pályázati Tanácsadók Hálózatába, amelynek legfőbb célja, hogy megerősítse az etikus tanácsadói magatartást, és díjmentesen közvetítse a minősített tanácsadókat a tagságnak. A csatlakozás önkéntes regisztráción alapul, amely során a pályázatírók adatokat és referenciákat adnak meg, valamint vállalják, hogy tevékenységükről folyamatosan adatokat szolgáltatnak, illetve a szakterületükhöz kapcsolódó képzéseken vesznek részt. A beérkező adatok és referenciák alapján minősítésen esnek át, majd bekerülnek a földrajzi működés alapján is kereshető adatbázisba. Eddig már több mint kétszáz pályázatíró regisztrált a hálózatba.

A kamara tagjai szeptember 1-jétől vehetik igénybe a szolgáltatást, eddig már tucatnyi pályázni szándékozó talált pályázatírót a hálózaton keresztül. 

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok