Gyakorlati képzést szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) október 24-27. között a szárazon pácolt húskészítmények témájában az IRTA monellsi intézetében.
A folyamatosan változó piaci és fogyasztói igények komoly kihívást jelentenek az élelmiszer-előállítók számára, ebben a versenyben elengedhetetlen a felhasználható alapanyagok és azok kombinálhatóságának, valamint a technológiai módszereknek és folyamatoknak az átfogó ismerete.
A hazai előállítók versenyképességének támogatása érdekében a NAK – a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi intézetével közösen – 2016. október 24-27. között háromnapos gyakorlati képzést szervez a szárazon pácolt húskészítmények témájában, a húsiparban, illetve a készítmény gyártásában tevékenykedő tagok számára. A program elméleti és gyakorlati részt egyaránt tartalmaz, a képzés során bemutatják a különböző alap- és segédanyagokat, technológiai lépéseket, valamint az intézet kísérleti üzemében (sertés alapú) fermentált kolbászok készítésére is lehetőség nyílik. A hagyományos technológiai megoldások mellett innovatív módszereket is elsajátíthatnak a jelenlévők.
A csoportos képzésen kilenc fő vehet részt, a kamara minden üzemméretű tag részvételére lehetőséget biztosít. A tréning részvételi költsége 1000 euro/fő, amely tartalmazza az oktatási segédanyagokat valamint a napközbeni étkezéseket (kávészünet, ebéd). A képzés során felmerülő egyéb költségeket (repülőjegy, transzport, szállás, reggeli) a NAK fedezi a résztvevők számára.
A képzés nyelve angol, a nyelv minimum értési szintű ismerete szükséges (tolmácsolásra nincs lehetőség).
Jelentkezés és további részletek: dr. Szűcs Viktória élelmiszeripari szakértő, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 566 75 89
A document jelentkezési lap itt, (10 KB) a részletes program pedig pdf ide kattintva (258 KB) érhető el.