Megyei hírek

Két esemény lesz a következő hetekben Kaposváron, amelyeken a helyi termékekkel lehet ismerkedni, azokat vásárolni.


Várunk mindenkit 2018. szeptember 7-9. között (péntek-vasárnap) a Miénk a város fesztivál alatt Kaposváron, aki helyi kistermelők által készített élelmiszert (pl. tökmagolajat, mézet, szörpöt, fürj tojást, stb.) vagy kézműves termékeket, kerámiaékszereket szeretne venni!

A program facebook eseménye itt érhető el.

A Helyi Termék Nap Facebook oldala.

A Miénk a város fesztivál oldala.

A Miénk a város Facebook oldala.

2018. szeptember 15-én és 16-án a Vigasságok terén és a Fő utcán ismét megrendezésre kerül az Ostrea peregina-Élet a középkorban fesztivál, a Fekete Hollók Rendje középkori hagyományőrző egyesület és a Rippl-Rónai Múzeum együttműködésében. A fesztiválon megelevenedik a középkori élet, a látogatók részt vehetnek középkori tánc- és harci bemutatókon, vívóversenyeken és szakmai előadásokon is.

A szervezők minden évben csempésznek valami újat is a programba, így idén érkeznek új harci csapatok, lesznek új szakmai előadások, továbbá orvostörténeti bemutató és buhurt (páncélos, full kontakt) gálamérkőzések is. A jó hangulatról a Szelindek Régi-Világzene Forgatag zenekar gondoskodik teljessé téve a középkori életérzést.

Azonban a látogatók éhesek sem maradnak a fesztiválon, hiszen lesz Kaposvári Mézfesztivál és Helyi Termék Nap is a városban aznap. Itt az érdeklődőknek lehetőségük lesz somogyi mézeket és somogyi termelők által készített helyi termékeket is kóstolni, vásárolni.

A program Facebook eseménye itt érhető el: 

Helyi Termék Nap Facebook oldala: 

Az Élet a középkorban fesztivál Facebook oldala: 

A mézfesztivál programja itt érhető el.

 

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei