Megyei hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete Kisújszállás újratelepülésének 300. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat részeként tartotta meg a Magyarok Kenyere program kenyérünnepét.


A vendégeket Kecze István Kisújszállás polgármestere köszöntötte augusztus 19-én, majd a rendezvényt Hubai Imre Csaba, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke nyitotta meg. A Magyarok Kenyere program jelentőségét ifj. Hubai Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vidékfejlesztésért felelős országos alelnöke méltatta. Dr. Kállai Mária kormánymegbízott köszöntötte a jelenlévőket, majd Halász János országgyűlési képviselő úr, Kisújszállás díszpolgára ünnepi beszédet mondott.

Az új kenyeret Szilágyi Gábor kisújszállási református lelkészelnök áldotta meg, majd Szűcs Zsigmond, a Kisújszállási Gazdakör elnöke megszegte és felszeletelte. Minden jelenlévő kapott az új kenyérből, illetve a kiscipókból. Az ünnepségen fellépett Angyal Ferenc Arany Páva-díjas citerazenész, a ’48-as Olvasókör és népdalkör és a Mellofon Fúvósegyüttes.

 

Képgaléria az eseményről

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok